Weboldal címe
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Példa alcím

Gyakran ismételt kérdések 

Portré fotózásról


Szükségem van egy ilyen fotózásra?

Főzöl, mosol, dolgozol, gyereket nevelsz. Ne is folytassam, igaz? De magadra mikor szánsz időt? Mindenkinek szüksége van Énidőre, amikor csak magaddal foglalkozol. Ez egyáltalán nem önzőség, ha kapsz valamit, annál többet tudsz adni a későbbiekben. 

Egy fotózás nagyon jó önbizalomnövelő is. Szakítás, válás után különösképpen ajánlott, hogy újra felépítsd magad. Profi csapatommal kihozzuk belőled a legjobb formádat, elkészítjük a frizurádat, a sminked, én pedig a legdögösebb énedet fotózom. Instruállak, elmondok mindent, nem kell profi topmodellnek lenned.

Elértél egy célt? Ledobtál néhány kilótl? Újra edzel? Ünnepeljük meg egy fotózással! 

Hol készülnek a fotók?

Bárhol. Fotózhatunk studióban, fotózhatunk szabadtéren. Kecskeméten remek bejáratott helyszíneim vannak minden fotózásra. Biztos vagyok benne, hogy a csomagjaim közül megtalálod a Neked tetszőt. 

Hogyan készüljek a fotózásra?

Hozd el azokat a ruhákat, amiket a legjobban szeretsz, amikben jól érzed magad. A szettek összeállításában segíteni fogok. Ugye milyen jó alkalom ez arra is, hogy bővítsd a ruhatárad? :) Ha szeretnéd, hogy a frizurád, a sminked mi készítsük el, akkor ezzel sem kell foglalkoznod, bízd csak magad ránk!


Hogyan kapom meg a képeket?

Itt is több opció közül választhatsz. A legjobb fotókat kiválogatom, megszerkesztem, majd retusálom. 
Ezeket megkapod online galériába feltöltve, amihez csak Te kapsz hozzáférést. Az általad kiválasztott képeket fotókönyv formájában is megkaphatod, illetve tökéletes minőségben, fineart papírra nyomtatva is. Ez kiváló ajándék lehet párodnak, de hidd el, ha a saját polcodon tárolod, Te magad is sűrűn előfogod venni nézegetni. :) 


Nekem ez kell! Mi a teendőm?

Keress fel valamelyik elérhetőségemen és egyeztessünk időpontot!
Esküvő fotózásról


Téged választunk! Mi a dolgunk?

Először is megnyugodhattok, hogy a lehető legjobb kezekre bíztátok a nagy napotok megörökítését :) Utána pedig vegyétek fel velem a kapcsolatot valamelyik kontaktomon ​, egyeztetünk dátumot, és ha szabad az időpontom, akkor megbeszélünk egy személyes találkozót. Én ilyen régimódi vagyok, a személyes találkozót preferálom. :) Szeretném, ha megismerkednénk, ha átbeszélnénk minden részletet az esküvővel kapcsolatosan. Ilyenkor írunk egy megállapodási szerződést, valamint 30.000 Forint foglalót szoktam elkérni.

Mi történik a fotókkal az esküvő után?

Amint hazaérek már rögtön folytatódik is a munkám, ugyanis a memóriakártyákról átmásolom az asztali gépem belső tárhelyére az összes fotót, majd az egész képanyagot még egy külső winchesterre is. Így még aznap rögtön meglesz 3 példányban az egész esküvői képanyag. Erre biztonsági okokból nagyobb szükség van, mint hinnétek. Így akár több év múlva is megmarad nálam egy példány a képeiketkből. Eztkövetően leválogatom a képeket, amikkel dolgozni fogok. Azután a képek korrekciózása, feldolgozása következik, beállítok mindent, amit kell. A kreatív és jegyes fotók pedig még egy retusáláson is átesnek. Ha elkészül minden kép, egy online galériába töltöm őket, amihez csak Ti kaptok hozzáférést, ezek innen letölthetőek, és ha kértek fotókönyvet, valamint prémium minőségű papírképet, akkor Ti kiválogatjátok miket szeretnétek viszontlátni nyomtatott példányban, ezek sorszámát visszaküldve fogom elkészíteni őket. A fotókönyvet én állítom össze egy szoftverrel, az általatok választott képekből, ügyelve a történések sorrendjére és a képek stílusára. Ez az elkészült anyag bekerül egy fotólaborba, ahol szakemberek elkészítik a fotókönyveteket. A papírképeket is szintén a legnívósabb fotólaborban hívatom elő.

Videózol is?

Nem. Ez két külön szakma, más és más felszereléssel. Na meg amíg épp videóznék egy eseményt, az a fotóitok rovására menne.

Miért ajánlod a jegyes fotózást?

Egyrészt azért, mert ez már tökéletes alkalom arra, hogy összeismerkedjünk. Gondolom Ti sem szeretnétek, ha a nagy napon egy idegen ember téblábolna körülöttetek egész nap. Én nem az a szolgáltató vagyok, akivel egyszer találkoztok. Számomra fontos, hogy kialakuljon egy baráti viszony. Másrészt pedig, ha nem mozogtatok még kamera előtt, nem voltatok fotózáson, akkor ez remek lehetőség, hogy megszokjátok azt, hogy Ti vagytok a főszereplők. Aggodalamra semmi ok, minden beállásban, pózban segítek. Így a kreatív fotózásokon már sokkal ügyesebbek azok a párok, akik túl vannak egy jegyes fotózáson. És még egy tipp: az esküvői dekoráció részeként csodásan mutatnak a jegyes fotózás képei, akár vetítve, akár egy keretben, vagy papíron.

Külön napon legyen a kreatív fotózásunk?

Én mindig erre ösztönzöm a párjaimat, ráadásul én erre nem is számítok felárat. Sokkal több időnk van, Ti sem vagytok idegesek, és a násznépet sem kell magára hagyni. Na meg persze bárhova elutazhatunk, hogy tökéletes környezetben fotózhassalak Benneteket. Az ország minden területén vannak bejáratott helyszíneim, ha nincs ötletetek ebben is segítek.